gallery/logo website

De Doe-het-zelf Garage in Kruisland (Gemeente Steenbergen) is op ongeveer 10 minuten rijden van Roosendaal en  is compleet uitgerust met onder andere: 3 bruggen, 7 werkbanken en  7 werkplekken met volledige standaard-gereedschapsset. Persluchtaansluiting is aanwezig bij iedere werkplek. Power tools zijn voor verhuur aanwezig als mede boor-en slijpmachines. Verder kunt u ook beschikken over speciaal gereedschap om diverse klussen te vergemakkelijken.

 

De garage is uitgerust met apparatuur voor het wisselen van banden en het balanseren van wielen.

 

Naast de drie bruggen hebben wij ook een 1 Tons motorenkraan voor het tillen van zwaardere onderdelen alsmede een 1,5 Tons heftruck voor algemene werkzaamheden. 

 

 

In de garage zijn altijd gekwalificeerde monteurs aanwezig, die u terzijde kunnen staan met advies en eventueel hulp. Tevens kunt u, tegen een geringe vergoeding, uw afgewerkte olie en oude banden achterlaten.

 

Indien u auto het nu even (of al een hele tijd) niet doet kan deze met onze trailer voor u worden opgehaald. Neem a.u.b. contact met ons op betreffende voorwaarden en kosten.

Doe-het-zelf-Garage

Brughuur:    € 15,00

Sleutelplek: € 10,00

Poetsplek:   €  7,50

*Bovenstaande bedragen gelden per uur. Het eerste uur wordt per heel uur afgerekend, de daar opvolgende tijd per half uur.

*Eventueel kunt u, als u aan het eind van de dag niet klaar bent met de werkzaamheden de auto laten overnachten.                  Tarief: € 5,00 per nacht.

*Er gelden aangepaste tarieven voor projecten die langere tijd moeten staan, zoals auto's die gerestaureerd moeten worden.

 

 

Bij voldoende aanmelding is de Doe-het-zelf Garage zaterdag geopend tussen 09:00u en 15:00u.

 

1ste uurtarieven

gallery/img_0004[1]

Natuurlijk bent u welkom met uw Citroën maar ook andere merken zijn van harte welkom. U mag natuurlijk alleen komen, maar ook met meerdere personen bent u van harte welkom. Samen sleutelen is volgens deze klanten best gezellig.

gallery/dhz16[1]

Op afspraak kunt u ook doordeweeks terecht.

In overleg is 's avonds ook mogelijk.